València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Pillen a dos joves ballant dalt d'un cotxe en marxa a Xàbia

Van ser gravades per un altre conductor i la Policia tracta d'identificar-les

L'insòlit i perillós fet va ocórrer la matinada del passat divendres al dissabte a Xàbia, a la comarca de la Marina Alta. Un conductor, que circulava com qualsevol altre vehicle normal, es va trobar en què el cotxe de davant no ho feia d'una forma tan habitual. Dalt del sostre del cotxe, ni més ni menys, hi havia dos joves ballant de forma molt animada, i amb l'automòbil en marxa i per la carretera.

 

El succés va ocórrer quan el vehicle entrava a la localitat i va ser gravat de forma completa pel conductor que anava darrere. Dos xiques ballaven sobre el sostre del cotxe, com si d'una pista de ball es tractara.

 

En el vídeo, que es pot vore a l'inici de la notícia, es veu també amb molta claredat el model de vehicle i fins i tot la matrícula, fet pel qual la Policia Local de Xàbia tindria quasi identificats als protagonistes de la imprudència.

Captura del vídeo que circula per Internet | Cedida

S'ha fet viral a les xarxes socials

El vídeo, que va ser pujat a Internet poc després de la seua gravació, ha triomfat durant tot el cap de setmana a les xarxes socials, però també està servint a la Policia Local per a identificar als implicats en este perillós ball que pot acabar en una denúncia per conducció temerària.