València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La pluja torna a la Comunitat Valenciana abans del previst

S'allargarà durant tot el cap de setmana i fins i tot l'inici de la pròxima

Després d'uns dies on el sol i l'ambient primaveral han sigut protagonistes a València i a la resta de la Comunitat, la treva finalitza i les pluges han tornat abans del previst.

 

Si bé estava previst que estes començaren a donar-se a la Comunitat des d'este migdia, les precipitacions s'han avançat i en molts llocs del territori, entre ells la ciutat de València, el divendres ha començat amb pluja constant quan encara no s'havia ni fet de dia.

 

Ha arribat una nova borrasca a la península

A la Península ha arribat una nova borrasca des de l'Atlàntic i açò provocarà precipitacions des de hui, tot i que encara no seran massa fortes, però si constants durant tot el cap de setmana i fins i tot la pròxima setmana una vegada iniciada.

 

A la ciutat de València, les probabilitats de pluges des de la vesprada són del 80%, i, en general, a tot el territori valencià és molt probable que es banyen els carrers com ja ha ocorregut este matí per a sorpresa de molts.

 

 

El dissabte no pararà de ploure

El dissabte serà, segons la previsió actual d'AEMET, el dia en què més probabilitats de precipitacions a la Comunitat Valenciana hi ha. Estaran presents durant tot el dia en tota la província de València i seran més fortes que el divendres. El gros de les pluges s'acumularà a partir del migdia i fins a la mitjanit.

 

Remitirà diumenge, però tornarà el vent

Serà ja a partir del diumenge quan la inestabilitat començarà a remetre, encara que la pluja serà substituïda pel vent, que estarà present i fins i tot augmentarà el pròxim dilluns 9 d'abril, dia en què se celebra Sant Vicent a València.

 

No es descarten precipitacions una vegada començada la setmana, tal i com pot observar-se en les prediccions de l'Agència Estatal de Meteorologia.

 

Temperatures suaus

Pel que fa a les temperatures, durants els pròxims dies seran suaus tant les mínimes com les màximes, i no s'espera que baixen dels 12 graus ni superen els 23, en dies que es van a caracteritzar pels cels nuvolats, les precipitacions puntuals i, de nou, l'aire.