València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La pluja i el vent tornen en les pròximes hores a la Comunitat Valenciana

La inestabilitat va a ser la tònica des de demà

Després d'uns dies on el sol i l'ambient primaveral estan sent protagonistes a València i a la resta de la Comunitat, sembla que la treva finalitza i que en les pròximes hores tornaran les pluges i fins i tot el vent que tant està molestant.

 

A la Península arriba una nova borrasca des de l'Atlàntic i açò provocarà precipitacions des de la vesprada de divendres, tot i que encara no seran massa fortes. A la ciutat de València, les probabilitats de pluges des de la vesprada són de poc més del 50%, i, en general, a tot el territori valencià és molt probable que es banyen els carrers.

 

El dissabte, dia crític

El dissabte serà, segons la previsió actual d'AEMET, el dia en què més probabilitats de precipitacions a la Comunitat Valenciana hi ha. Estaran presents durant tot el dia en tota la província de València i seran més fortes que en divendres. El gros de les pluges semblarà acumular-se a partir del migdia i fins a la mitjanit.

Serà ja a partir del diumenge quan la inestabilitat començarà a remetre, encara que la pluja serà substituïda pel vent, que estarà present i fins i tot augmentarà el pròxim dilluns 9 d'abril, dia en què se celebra Sant Vicent a València.

Temperatures suaus

Pel que fa a les temperatures, durants els pròxims dies seran suaus tant les mínimes com les màximes, i no s'espera que baixen dels 12 graus ni superen els 23, en dies que es van a caracteritzar pels cels nuvolats, les precipitacions puntuals i, de nou, l'aire.