Mango arriba al centre comercial d'Ontinyent

També obrirà a Espanya per primera vegada una tenda francesa
El centre comercial d'Ontinyent | Cedida
 
El mes de març començarà, almenys des del punt de vista comercial, amb una important novetat a El Teler, i és que la multinacional catalana, Mango, arriba a Ontinyent. L'acord es va tancar durant el mes d'agost i la multinacional es situarà a la segona planta del centre comercial El Teler amb un establiment de venda que ocuparà més de 500 metres quadrats.
 
Mango té la intenció d'obrir la seua primera tenda a la capital de la Vall d'Albaida amb una oferta de moda destinada a tots els públics, incorporant col·leccions per a dona, home i xiquets.  La seua ignauguració està prevista per al pròxim 15 de març.

Un centre comercial revitalitzat

Des de l'arribada dels nous inversors xinesos, que van comprar el Centre Comercial el passat gener de 2016, el Centre Comercial ha viscut un nou naixement. Marques consolidades com 100 Montaditos, Gémo, Pilar Prieto, Il Rosso, Promise, Silver And i ara la dalt citada Mango han revitalitzat un centre comercial que demanava aires nous.

Pròxima obertura: Un Gimnàs de 800 metres

A L'oferta d'oci del centre comercial El Teler amb 3 restaurants, Il Rosso, 100 Montaditos i Moshi Moshi, Un parc intantil i el cinema se li pot sumar en els pròxims mesos un gimnàs de 800 metres quadrats segons va informar El Periòdic d'Ontinyent.