Rafa Nadal visita els xiquets malalts de càncer a l'Hospital Clínic de València

Este dimecres va voler acostar-se a l'Hospital Clínic

Una vegada més, el tenista mallorquí número 1 del món, Rafa Nadal, ha tornat a demostrar que també és el millor en l'aspecte humà i que no debades té guanyat el respecte i admiració de tot el món. 

 

Aprofitant la seua estada a la ciutat de València amb motiu de la participació en la Copa Davis, que arrancarà este divendres, el tenista de Manacor va decidir este dimecres visitar l'Hospital Clínic de la ciutat per a estar amb els xiquets malalts de càncer i, a més, donar suport als voluntaris de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

 

Com es pot comprovar en una imatge compartida per la mateixa AECC al seu compte de Facebook, Nadal va dedicar el millor dels seus somriures a totes les persones que ajuden de manera desinteressada als menuts.

 


 

"Torne a casa"

Ja en la roda de premsa prèvia a l'inici dels quarts de final de la competició de tenis, el número 1 del món ha mostrat la seua satisfacció per haver-se pogut recuperar de la seua lesió i poder participar en un torneig "a casa". 

 

«La decisió de jugar no és meua, és del capità, i espere estar preparat. Estic il·lusionat de tornar a jugar en casa i demà és un dia important per a l'eliminatòria. És una satisfacció tornar a una eliminatòria amb un grup d'amics al costat", ha manifestat Nadal este matí.


Sense dubte, Nadal i tota la resta de l'equip espanyol va a comptar amb tot el suport de l'afició valenciana, i més després del bonic gest que va tindre ahir amb els xiquets ingressats al Clínic.