València serà la capital del Remember amb el concert '90SLOVEU'

A l'Auditori Marina Sur de València
Imatge d'arxiu

 

La música dels anys 90 tornarà a sonar a València, capital mundial de la música remember, amb la celebració del festival '90sLoveU', concert que se celebrarà en La Marina Sud de València el 7 de juliol. 

 

  

El concert l'ha presentat Víctor Pérez, president de FOTUR, i Tomás Brandez, President de l'Associació d'Empresaris de la Marina de València, a més del departament de comunicació de la productora VFV, impulsora del concert.

 

  

L'esdeveniment reunirà sobre l'escenari a nombrosos artistes nacionals i internacionals que durant la dècada dels 90 van omplir les pistes de ball, incloent les històriques i recordades discoteques valencianes, autèntics temples de la música visitats al seu moment per joves de tota Espanya. 

 

  

'90sLoveU' és un nou esdeveniment que combina els grans èxits dels anys 90 d'artistes internacionals i nacionals compartint cartell amb els millors artistes de la Comunitat Valenciana que tant van triomfar en els 90, a més dels DJ’s de les sales més emblemàtiques de la ruta. 

  

 


Snap, Vengaboys, Alberto Añón, Dhany, DjSylvan, Double Vision, Jerry Daley, Kriss, NewLimit, Sonia Madoc, Viceversa i djs com Arturo Roger, Edu Gómez (Dj Verí), José Coll, Kike Jaén, Els Bessons, Raúl Platero, Jesús Brisa… actuaran en '90sLoveU'.

 


La bona música compartirà protagonisme amb tot tipus d'activitats, com la celebració d'un espectacle piromusical a càrrec de Ricardo Caballer amb música dels 90, i que serà el preludi al concert. 

 


A més, tant el 7 com el 8 de juliol, hi haurà una ruta de la tapa pels locals de restauració de la Marina, alguna cosa molt bé valorat pels empresaris de la Marina de València. Aquests locals de restauració participaran amb la confecció d'una tapa característica realitzada amb productes autòctons i que tindran un nom propi per a l'ocasió. L'organització crearà el passaport Mar de Tapes completant el passaport es posaran obtenir premis: entrades per als concerts, sopars en els locals de la Marina de València, passejos amb vaixell, activitats nàutiques o viatges.

 


 


Una altra de la prioritats de l'esdeveniment és acostar la indústria musical als més menuts amb activitats adaptades en col·laboració amb FOTUR i PRODJ perquè els més joves puguin conèixer de primera mà el sector, a artistes i productors musicals. Algunes de les activitats proposades pel Kids Edition són tallers de producció musical i de DJ, taules rodones amb managers i artistes o showcases, que són xicotets xous de 3 a 5 cançons perquè menuts i també adults gaudixquen de l'ocasió de ser grans músics de gira per uns instants.