Detinguts dos germans de 24 anys per coaccionar a xiquetes d'entre 10 i 12 perquè els enviaren fotos íntimes

Els dos detinguts han passat a la disposició del jutjat

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a Torrevieja, comarca de la Vega Baixa, a dos germans de 24 anys com a presumptes autors de tres delictes de corrupció de menors, després d'haver coaccionat i amenaçat a xiquetes d'entre 10 i 12 anys perquè els enviaren fotos íntimes a través de les xarxes socials. La recerca es va iniciar després de la denúncia d'un pare que, després d'observar un comportament estrany en la seua filla, va revisar el mòbil i va descobrir que estava sent amenaçada. Els missatges s'enviaven mitjançant una coneguda xarxa social de fotografies.

 

  

Estes persones suposadament amenaçaven amb publicar una sèrie de fotografies de menors en esta xarxa social, dient que era ella. A canvi de no fer-ho li sol·licitaven imatges i vídeos d'ella, sense roba i en posicions eròtiques. La menor havia accedit a enviar diverses fotografies. En conéixer estes missatges, el pare va acudir a la Guàrdia Civil per denunciar els fets.


Després de diverses perquisicions, els agents van trobar a altres xiquetes, que havien patit episodis similars a la xarxa social. Els investigadors van localitzar la ubicació exacta, des de la qual s'havien realitzat les connexions a internet i van decidir vigilar el domicili per identificar a totes les persones que podien estar relacionades amb el que estava succeint. Amb l'autorització del jutjat, agents de la Guàrdia Civil van procedir a entrar al domicili, en el qual es trobaven dos joves de 24 anys i la mare d'estos, de 60, sent detinguts i portats a dependències oficials.

 

Els dos detinguts han passat a disposició del Jutjat tres d'esta localitat, que ha decretat ingrés a la presó. L'operació segueix oberta, a l'espera de l'anàlisi dels ordinadors i telèfons confiscats, no descartant-se que hi haguera més menors afectades.
Comentaris