València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Moren dos persones després de bolcar un turisme i incendiar-se en Orpesa

L'accident ha provocat també un incendi de vegetació, que ja està estabilitzat
Moren dos persones després de bolcar un turisme i incendiar-se en Orpesa | Diputació de Castelló

 

Dos persones han mort aquest dimecres després de bolcar el turisme en el qual circulaven i incendiar-se en l'AP-7, a l'altura del municipi castellonenc d'Orpesa, a la comarca de la Plana Alta, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil de Tràfic.                  

  

L'accident s'ha produït cap a les 16:00 hores en el quilòmetre 412,700 d'aquesta carretera, quan un turisme amb matrícula suïssa se n'ha eixit de la via i ha bolcat, ha donat diverses voltes i s'ha incendiat.          

 

Els dos ocupants han mort calcinats

 

Com a conseqüència del sinistre, els dos ocupants han mort a l'interior del vehicle, els cossos del qual han resultat calcinats. La Guàrdia Civil ha assegurat que es realitzaran les gestions necessàries per poder identificar els cadàvers, com les anàlisis de l'ADN.                 

  

L'accident ha provocat un incendi de vegetació, que ja està estabilitzat, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers en el seu compte de Twitter.               

 

El 77% dels morts es produixen a les carreteres convencionals

Segons ha informat la DGT, el 77% de les víctimes mortals en accidents de trànsit durant aquest estiu s'han produït a les carreteres secundàries. En la majoria dels casos, la principal causa que ha provocat l'accident ha estat que algun dels vehicles implicats circulava a més velocitat de la permesa.   

 

En aquest sentit, el nou director de la DGT, Pere Navarro, es mostrava sorprès per les reticències que encara hi ha Espanya respecte a la disminució dels límits de velocitat. «Em costa trobar arguments en contra però en aquest país cada vegada que toques el tema de la velocitat ixen resistències estranyes», ha dit Navarro recordant que només a Romania, Polònia, Irlanda, Alemanya i Àustria tenen el mateix límit de velocitat que Espanya.