València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Onze detinguts per furtar camions i material de muntatge d'esdeveniments per 380.000 €

L'operació 'Zalos' va arrencar a partir d'un robatori de planxes metàl·liques
Onze detinguts per furtar camions i material de muntatge d'esdeveniments per 380.000 € | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha detingut a 11 persones presumptament implicades en robatoris amb força per valor de 380.000 euros a la província de València. Els sospitosos van sostraure en diverses localitats dos camions, planxes metàl·liques, material per a muntatge d'esdeveniments, elements tèxtils i ferramentes per a la seua posterior venda il·lícita, informa l'institut armat en un comunicat.                                               

  

L'operació 'Zalos' va arrencar a partir d'un robatori de planxes metàl·liques en una empresa de la localitat valenciana de Carlet. Després de les investigacions, els agents han detingut a deu homes i una dona d'entre 19 i 29 anys i nacionalitat espanyola i italiana per la seua presumpta implicació en diferent grau en els delictes de robatori amb força, furt i pertinença a organització criminal.                                    

Onze detinguts per furtar camions i material de muntatge d'esdeveniments per 380.000 € | Guàrdia Civil

 

El valor ascendiria a 386.350 euros

  

En cinc registres en Benimàmet, Pobla de Vallbona i Manises, els guàrdies civils han intervingut i recuperat dos camions i material d'una empresa dedicada a muntatge d'escenaris en festejos, així com plàstics i tèxtils procedents de robatoris en empreses i gran quantitat de ferramentes. El valor del robat ascendiria a 386.350 euros.

 

Onze detinguts per furtar camions i material de muntatge d'esdeveniments per 380.000 € | Guàrdia civil

 

En alguns casos, els presumptes autors utilitzaven camions de gran tonatge prèviament sostrets per cometre els robatoris. Després de la detenció dels 11 components del grup, les diligències han passat a la disposició dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció número 2 de Carlet.