València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Clara Castelló i Carolina Ferre presentaran els nous magazins d'À Punt

Presentaran els dos magazins del matí i de la vesprada

La nova televisió pública valenciana va prenent forma i l'última confirmació que s'ha conegut, a falta de fer-se oficial, és la de les conductores que presentaran els magazins que À Punt està preparant per als matins i les vesprades.

 

En el cas del programa matinal, la periodista Clara Castelló -coneguda ja de la seua etapa als informatius de Canal 9- serà l'encarregada de presentar-lo.

 

D'altra banda, la popular periodista Carolina Ferre, que també va passar per l'antiga televisió amb el popular 'Tela Marinera', seria l'encarregada de tornar a presentar un programa vespertí, encara que este fitxatge encara no està tancat del tot, segons ha apuntat eldiario.es.

 

 

 

Ferre ha seguit lligada a la televisió durant els últims anys amb aparicions en les primeres cadenes privades d'àmbit nacional, mentre que Castelló havia dirigit la seua carrera cap a la docència.

 

 

Dos magazins diferents

El caràcter de cadascun dels programes serà diferent. En el cas del magazín matinal, estarà dirigit a la informació, l'actualitat i les connexions en directe pels distints punts de la Comunitat Valenciana per a tractar temes d'interés ciutadà i social.

 

Pel que fa al de la vesprada, amb una presentadora escollida també per la seua popularitat amb la intenció de poder competir amb els espais de les televisions nacionals, estarà produït per Mediterráneo Media i Secuoya, i donarà molta importància a les connexions per diferents llocs de la Comunitat, així com a les entrevistes, els debats i la informació sobre festes, música, cultura, etc.