València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

El Consell Rector licita el doblatge de pel·lícules, sèries i documentals per 3 milions d'euros

Afectarà a pel·lícules, sèries, documentals...

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, que s’ha reunit este dijous passat a Burjassot, ha aprovat la licitació del contracte de doblatge per un preu màxim de 3.000.000 d’euros. El contracte, que tindrà una duració d’un any, aborda el doblatge de pel·lícules, sèries d’animació, sèries de ficció i documentals destinats a ser emesos en la televisió pública de la Comunitat Valenciana.  

 

D’altra banda, la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, ha explicat als membres del  Consell Rector que es treballa intensament per a dotar les delegacions d’Alacant, Castelló i Madrid de les mínimes condicions per a començar a treballar.

 

Marco ha afegit que es posarà en marxa un informatiu matinal de ràdio quan tinguen eixes condicions en les delegacions i s’hi haja incorporat el personal necessari.

Pròxims projectes: informatiu matinal, reforçar les delegacions, plataforma multimèdia definitiva

La directora general d’À Punt Mèdia també ha anunciat que a principis del mes d’abril s’estrenarà la plataforma multimèdia definitiva i que s’està treballant ja en la migració de continguts.

 

El Consell Rector ha aprovat el Codi d’autoregulació d’À Punt per a la defensa de drets del menor. El codi marca les franges de protecció reforçada i la senyalització visual dels programes i espais de promoció dels mateixos, no només a la televisió sinò també en el lloc web. À Punt també habilitarà un sistema per a tramitar possibles reclamacions o suggeriments per tal de facilitar que la ciutadania trasllade la seua opinió.

 

 

Finalment, el Consell Rector proposa als grups parlamentaries de Les Corts que adopten les mesures que calguen per tal que l’Arxiu Audiovisual propietat de RTVV SAU en liquidació, s’adscriga a la CVMC amb tots els mitjans materials, pressupostaris i humans, sense perjudici que siga un arxiu al servei de tots els valencians i valencianes.